Onderhoud webredactie

Uw website laten beheren, en webteksten laten plaatsen door Webstudio Nienke werkt drempelverlagend.

Om werk uit handen te nemen, kunnen wij je ook helpen met het up-to-date houden van jouw site. Dit kan variëren van beperkt onderhoud (benodigde updates installeren) tot zeer uitgebreid beheer, waarbij wij teksten, foto's etc. regelmatig vervangen.
Door te kiezen voor een onderhoudspakket, kan het voor jou efficiënter zijn als wij de site onderhouden.

Beveiliging onderhoud

Veiligheidsupdates website

Zowel Joomla! als Wordpress geven ca. 5 tot 8 keer per jaar veiligheidsupdates voor iedere website vrij. Daarnaast worden er ook regelmatig veiligheidsupdates vrijgegeven voor allerlei gebruikte uitbreidingen in de website.

Het is erg belangrijk om deze veiligheidsupdates kort na de release te installeren in websites. Anders loop je risico dat jouw website wordt gehackt of anderszins misbruikt wordt.

Webstudio Nienke zorgt ervoor dat deze updates snel worden geïnstalleerd en zorgt ervoor dat daarmee jouw website te allen tijde beveiligd blijft.

Fotografie illustraties

Voor een professionele website zijn professionele, digitale foto's nodig. Zelfgemaakte foto's zijn niet altijd geschikt om op een website te plaatsen. Hierbij spelen resolutie, contrast en privacywetgeving een belangrijke rol.

Ook hierin voorziet Webstudio Nienke. Wij komen voor u op locatie foto's nemen of zorgen voor royalty vrije foto's, die zonder problemen op uw site geplaatst kunnen worden.

Voor foto's die van zeer hoge en professionele kwaliteit moeten zijn, werken wij samen met een professionele fotograaf.

Vertalingen

Uw website in een andere taal?

Wij werken nauw samen met een vertaalbureau, dat zeer ervaren is in het vertalen van een Nederlandse website naar een gewenste andere taal, en vice versa.