Het grafisch ontwerp bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw site. Onze focus ligt bij het zorgen voor een uitstraling die past bij jouw bedrijf en toch ook persoonlijkheid uitstraalt.

Ontwerp op maat of template?

U kunt kiezen tussen een website op basis van een uniek ontwerp of template.

Verschil

Het verschil zit 'm vooral in de extra stappen die nodig zijn om een uniek en persoonlijk ontwerp te ontwikkelen.

Template ontwerp

Een template uitkiezen

Een template is een ontwikkeld ontwerp wat zo goed als klaar is. Een template zal veelal neutraal van uitstraling zijn.

Persoonlijk en passend maken

Om een template persoonlijker en meer passende uitstraling te geven, kunnen we aanpassingen maken in allerlei onderdelen van het template zoals het font, kleuren, pagina-indeling en beeldmateriaal.

Uniek ontwerp

Het grafisch ontwerp bepaalt de uitstraling van uw site.

Ontwerp op maat of template?

U kunt kiezen tussen een website op basis van een uniek ontwerp of template. Het verschil zit 'm vooral in de extra stappen die nodig zijn om een uniek en persoonlijk ontwerp te ontwikkelen.

Ontwerp op maat

Uniek, onderscheidend en opvallend zijn de kernwoorden voor onze ontwerpen.
Er wordt veel aandacht en creativiteit gestoken in het precies passend maken van de uitstraling bij jouw bedrijf en persoon. Dit ontwerp is uniek, en onderscheidt uw site van andere. Webstudio Nienke levert altijd betaalbaar maatwerk.

Functioneel ontwerp

De kunst van het weglaten. Hoe houd je de site duidelijk, zonder overbodige informatie? Uw website moet mooi zijn, maar ook functioneel. Met een logische en eenvoudige navigatie. Uw wensen bepalen het ontwerp. Wij zorgen voor de toegankelijkheid.

Logo huisstijl

Wij kunnen voor u een logo en/of huisstijl ontwerpen, of een bestaand logo of huisstijl verwerken. De huisstijl vormt met uw website één herkenbaar geheel, wat de uitstraling van uw bedrijf bepaalt.

Tijdens de website ontwikkeling kan indien gewenst ook een logo ontworpen worden. U kiest uit een aantal ontwerpen. Het gekozen ontwerp wordt gebruikt in de website en kan gebruikt worden voor folders, visitekaartjes, advertenties en ander drukwerk.